Boktips: Vekk din indre healer - Eric Pearl

#1

Marita skrev:

En helt fantastisk bok! :ja: Vanskelig å forklare, men bør leses av alle som er interessert i healing - og å utvikle sine egne evner innen healing.

Eric Pearl har blitt en verdenskjent healer, etter at han for omtrent 15 år siden oppdaget sine nye evner. Han skal visst kommer til Oslo for å holde seminar neste år - da skal jeg dit! :ja:

#2

Slettet bruker skrev:

Hei:p
Jeg har hørt om den boka mange ganger, men har ikke fått lest den ennå.
Har veldig lyst til å lese den:D

#3

Gomp skrev:

Akkurat lest boken, men jeg er vist akkurat for sent til seminaret også..

Men må si denne boken resonerte bra! (Han skriver som jeg selv ville mange ganger.) Og jeg elsker det han sier med: Det er en selv som healer en selv.. (Gjør seg selv hel,..) Men en kan "blande seg med andre", og heale seg selv, som "dem", som "oss".

Der vi alle er, samskapes altet!

:bump:

#4

wander skrev:

Jeg har lest boka. Og likte den veldig godt.

Og så var jeg på foredrag med et par damer som praktiserer Reconnecting Healing - og jeg har også vært på healing en gang.

Men, jeg er litt skuffet, jeg... Det kommer klart frem i boken at man er "smittet" uansett når man leser boken og prøver dette, og hvis man blir aktivert av en som driver med det, så er man aktivert for bestandig.

Men, jeg har ikke merket noe til dette. Jeg har prøvd flere ganger, men får ikke til. Noen som kan forklare meg litt nærmere hva jeg må/bør gjøre - kanskje jeg gjør noe feil?

Ps. Ser at tråden er ganske gammel, men håper det går greit å blåse liv i den igjen...

#5

Gurus skrev:

Jeg opplever at dette smittet. Jeg kjente det begynte å prikke i hendene da jeg kom mot slutten av boka. Så prøvde jeg øvelsene som stå i boka foran speilet. Og ettehvert kjente jeg det begynte å strømme i kroppen bare jeg la meg for å hvile. Alt dette, bare etter å ha lest boka. Så dro jeg på kurs. Fikk ikke så mye mer ut av det, boka holt i grunn lenge. Men har praktisert på egenhånd hele tiden og det blir bare sterkere. Sender endel fjernhealing også.

Det jeg dog lærte på kurs er at det ikke er alle som kjenner dette. Det betyr ikke det samme som at du ikke er smittet. Personlig fikk jeg ikke registreringer (som REM påøynene) da jeg fikk healing, selv ikke under Eric Pearls hender. Men det gjør jeg nå etter halvannet år.

Har du tålmodighet kan du jobbe på trua og håpe du merker ting etterhvert. Hva med de du prøver på, merker de noe?

#6

wander skrev:

Nei, jeg merket ingenting nå - selv om jeg prøvde et par minutter...

#7

Gurus skrev:

wander;1660 says
Nei, jeg merket ingenting nå - selv om jeg prøvde et par minutter...

Kan hende et par minutter er litt kort. Kankje du i hvertfall skule prøve 10-20 minutter? Hvordan er det med din tålmodighet? Har du for store forventninger? Det er veldig subtilt dette ...

Kjente du noe da disse reconnection damen "aktiverte" deg da? Som vind, prikking, varme?

Som sagt det er ikke alle som føler noe. Jeg vet ikke hvorfor.

#8

wander skrev:

Ja, da jeg ble aktivert følte jeg "vinden"...

Da jeg var på healing kjente jeg at det var noen/noe i rommet. Jeg hørte at damen var på ene siden av kroppen min, mens jeg kjente at noen var borti andre armen min, akkurat som om noen/noe trakk opp genseren litt...

Jeg venter kanskje for mye for fort? Mulig jeg er utålmodig... Men, jeg vet ikke helt om jeg får til å sitte sånn stille så lenge... det må jeg i såfall jobbe litt mer med...

#9

Gurus skrev:

Hmm ... Vi fikk i fjor inn en oppgradering av reconection energien til Norge. Du kan lese om det her: iluna.no/forum/index.php