Julen 2006

#1

mokka skrev:

Jeg sitter igjen etter julehelgen med et ønske om å skrive et personlig brev til meg selv som jeg bør lese før neste jul, slik at jeg kanskje da unngår å havne i samme karusellen som iår..Blir dere med på den eller?

Altså:

Kjære Mokka

Nå står julen 2006 for døren, vil du være så snill å unngå disse fellene:

Bak ikke så mange småkaker, de havner for det meste i din mage, og der er det ingen prekære behov for mer sukker eller fett.

Kjøp ikke gaver til familiemedlemmer som selv ikke bryr seg. Be dem på kveldsmat istedet.

Barna dine blir ikke spesiellt mer lykkelig for det om de får playstation 2 ol,men de blir mer lykkelig hvis du setter deg ned og spiller spill med dem istedet.

Be familiemedlemmer med dårlig råd om å gi gavepengene til veldedighet istedet for at de skal fylle huset ditt med gjenstander du aldri har ønsket deg. Det fyller bare opp i skap og skuffer og skaper mer rot.:nedfor:

Ingen legger merke til om du ikke har renset sofaen din, den blir så alikevel full av skall etter nøtter, og krumkakesmuler.

Og for all del, kjøp ikke enda en julecd, du har nok fra før. :o

Spar noen kroner til neste års regninger, send ev noen til et hjelpearbeid. Det blir jul selv om du ikke har alt du egentlig kunne ha tenkt deg på plass.

( PS vi hjalp litt i en katolsk kirke i Polen som kjøpte inn mat til de aller fattigste i den byen via min bror som bor der, det var det mest meningsfyllte han hadde vært med på )

God Jul, stress ned og kos deg med ungene. Ekstra stor klem til meg selv. Jeg har sikkert fortjent det. :klem:

#2

Summer skrev:

:klem: Det var veldig godt skrevet! (er det ikke rart hvor fort de der småkakene forsvinner? :p )
SÅ flott at dere hjalp til med mat til fattige! Veldig fint gjort!

Du får ha et godt nyttår.:)