Bøker

#1

Marianne skrev:

Hvilken selvutviklingsbok eller roman har gitt deg noe spesielt?

#2

Marianne skrev:

Lykkeformelen : hvordan gode følelser oppstår
av Stefan Klein

Forlagets omtale:

Boken for deg som ønsker å vite hvordan gode følelser oppstår - og hva man kan gjøre for å bli lykkelig. Når denne boka ble en stor bestseller i Tyskland, er det fordi den handler om et tema som har fulgt menneskene fra tidenes morgen –; lengselen etter et lykkelig liv. Stefan Klein kaster nytt lys over spørsmål vi alle er opptatt av: Hva er lykke? Hvordan oppstår de gode følelser? Kan vi "lære" noe om veien til et godt liv? Lykkeformelener en spennende oppdagelsesreise i det landskap moderne forskning nå er i ferd med å oppdage –; hele den emosjonelle siden hos mennesket. Her tas vi med i det arbeid psykologer og filosofer, medisinere og hjerneforskere driver for å få vite mer om hva som er grunnlaget for det lykkelige liv. Her er kapitler om begjær og nytelse, om kjærlighet og vennskap, om "flyt"-opplevelse og de gode øyeblikks betydning. Dette er en bok som gir leseren kunnskap om og nye perspektiver på de virkelig viktige tingene i livet."Når du har lest denne boka, vil du se annerledes ut i hodet, lover Klein. Og han har rett." (Der Spiegel)

#3

Marianne skrev:

La fobier og tvangstanker forsvinne ut av energisystemet ditt for godt - i løpet av minutter!

Magi! Overhodet ikke. Lett banking med fingertuppene på bestemte punkter langs kroppens energibaner samtidig som du konsentrerer tankene om plagene dine, sender smerter, traumer og fobier til de evige jaktmarker!

Ved hjelp av Roger J. Callahans revolusjonerende metode, tankefeltterapi, kan du på egen hånd overvinne lidelser som det ellers har vist seg vanskelig å få bukt med: frykt, angst, fobier og følelsesmessig ubalanse, i tillegg til fysiske plager

Forfatter: Roger Callahan
Hilt og Hansteen