Hva er viktig for deg i et forhold?

#1

Summer skrev:

Hva er viktig for deg i et forhold?

#2

Helene skrev:

Lise says
Hva er viktig for deg i et forhold?

Det er viktig for meg att begge to er likestilt.

prøve å komme på flere

#3

Aline skrev:

oi, vet ikke helt om jeg burde svare på denne, men på en annen side, hvorfor ikke? ;)

Det som er viktig for meg:

det er hva som kom frem så langt :)

#4

mokka skrev:

Det er ihvertfall viktig å kunne snakke ordentlig til hverandre, men det er ikke alltid så lett når man er temperamentsfull, og har vært gift så lenge at man er fullstendig trygg på den andre..og dermed slipper ut noen frosker som ikke skulle ha vært på frifot. Tips for selvbeherskelses teknikker tas imot med takk.

Dessuten, livet svinger både i den ene og den andre retningen. Det er viktig å ikke ville gi opp når det er tøfft. Og dessuten minnte jeg meg selv om at det er bedre at jeg går ned og setter meg i armkroken til mannen min enn å sitte enda lengre på nettet..:)

#5

Dharma skrev:

Lise says
Hva er viktig for deg i et forhold?

Jeg formoder at det er kjærlighetsforhold du mener. I så fall svarer jeg:

Gjensidig respekt, lojalitet og støtte.
At ansvaret for forholdet påligger begge 100%, ikke 50% hver.

#6

Imagine skrev:

Jeg tror jeg har kommet fram til at "tilhørighet" gaper over det meste.
Det at man tør og får lov til å være helt seg selv,
bli respektert og elsket, føle trygghet og spenning...
Et forhold skal komplettere og fremelske DEG som menneske og individ
OG gjøre det samme i partnerens liv.