Fildelere og samvittighet

#1

Gurus skrev:

:o

Jeg har akkurat oppdaget fildelere - så mye at jeg har prøvd å laste ned noe. Det er lydbøker innen selvutvikling jeg har sett på og lastet ned. Men jeg ser jo at dette ikke er helt lovlig. Og da blir det ganske selvmotsigende, å stjele seg til selvutvikling liksom, går det ann? :o
[font=Comic Sans MS][/font]
Men så ser jeg også at det ikke fungerer perfekt, ofte finner jeg eller klarer laste ned bare et kapittel eller to, i allefall sjelden hele verket. Og det tenker jeg er fint. Da kan jeg teste ut litt og finne ut hva det er jeg egentlig vil høre og så kan jeg kjøpe det jeg vil jobbe med. Og da har jeg ikke så dorlig samvittighet!
[font=Comic Sans MS][/font]
Hva tenker dere?

#2

HP skrev:

Jeg bruker å kjøpe det som er nyttig, fildeling er en grei måte å teste ut ting :) Omtrent som å gå i butikken å se, ta og lytte før en bestemmer seg for hva en ønsker å kjøpe.

#3

Maho skrev:

Enig med du!!

Veldig greit å finne ut om man liker det før man kjøper! Og når du da kjøper det du liker så er jo det bra..

(Om det er helt lovlig eller ikke er en heeeeeeeeeelt annen diskusjon.)

#4

bjo skrev:

Ofte finner jeg ting og tang som ikke er å få tak i lengre.

Og man bør ikke glemme at det også deles ting som er lovlige. Om et slikt ord bør brukes.

#5

bjo skrev:

okei.