En plan

#1

Maho skrev:

Noen som har en plan på sitt mentale arbeid eller tar en det bare som det kommer?

Jeg mediterer 3 ganger til dagen (Silva Metoden) og bruker noen affirmasjoner vi lærte der. Mer liksom ikke noen plan på det. Har mye forskjellig jeg ønsker å jobbe med.

Hvordan bruker dere affirmasjoner? Spes viss det er fler områder i livet dere bruker det for.

#2

Summer skrev:

Jeg har i perioder plan for hvordan jeg skal gå frem, og i andre perioder ingen plan jeg følger.

Noen ting er veldig greit å planlegge, og andre ting er viktig å ta som det kommer. (Har du sett forslag til plan inne på journalforumet?)

Jeg har hatt intensive perioder der jeg har hatt en plan for måltider (at jeg skal få i meg nok), kosttilskudd, affirmasjoner (spillt inn på cd til meg selv, eller lyttet til L. Hay sin) to ganger om dagen, meditere to ganger om dagen, og et og ett spesielt tema, som feks det å jobbe med å si nei ol. Men for øyeblikket, så tar jeg det litt som det kommer. Når jeg er klar for det, så skal jeg lage meg en ny plan. :)

#3

Maho skrev:

Har tittet på journal forumet, men har ikke sett noe ang det jeg tenker på.
Døgnryttmen går av seg selv. er i seng før 24 stort sett. og oppe rundt 07. (ferie teller ikke:uskyldig: )

Mat rutinene går av seg selv. frokost når jeg står opp, lunch når lunch pausen kommer, middag når jeg kommer hjem og kvelds kl 1930.

Trenings rutinen går av seg selv. (har hund så da MÅ man uansett hva kropp og sinn sier)

Det mentale fungerer IKKE. Har så mye jeg ønsker å jobbe med. (Silva Metoden) Liker å ha rutine og en plan på ting. da får jeg gjort mest mulig.

Nå løper jeg rundt og prater med meg selv, som jeg kaller det:D (Det er da affirmasjoner) men det blir liksom litt i hytt og gevær.

Jeg bruker aktiv meditasjon og da skulle jeg hatt en plan på hva jeg skal jobbe med, hvor ofte etc etc.
(bedre forhold til mennesker, tålmodig, elske meg selv, hunden min, forholdet mitt, skolen, økonomi, helse osv osv) Bruker også affirmasjoner under meditasjon.