Tilbakemelding

#1

Maho skrev:

PÅ medl.listen står det tilbakemelding og under der er det noen grønne firkanter. Hva er det?

#2

Summer skrev:

Det er en form for ryktesystem. Hvis du går inn på kontrollpanelet ditt og ser nå, så har du fått en tilbakemelding fra meg. Du kan gi til andre ved å trykke på den hvite vekten i innlegget. (Hvis du synes noen sier noe fint, svarer deg bra, er morsom, eller skriver et flott innlegg av noen form, så kan du enklelt gi en kort tilbakemelding slik. Veldig koselig å få positiv respons på det en gjør. :)

#3

Heidi skrev:

Har sikkert ikke noen, men hvor ser jeg dem??????

#4

Summer skrev:

Heidi says
Har sikkert ikke noen, men hvor ser jeg dem??????
Hvis du trykker på kontrollpanelet, så ser du det. :)

#5

Heidi skrev:

:klem: :klem: Takk, Lise, nå skjønte jeg det!:flau:

#6

rebekka skrev:

Hvordan sletter jeg brukerkontoen min?