Aloe Vera

#1

Maho skrev:

Noen som bruker Aloe Vera som daglig kosttilskudd??

#2

Summer skrev:

Jeg har brukt FLP sin i perioder med ganske god effekt. Bruker du? Eller lurer på å begynne? Det er ikke alle merker som er like gode.

#3

Maho skrev:

Lise says
Jeg har brukt FLP sin i perioder med ganske god effekt. Bruker du? Eller lurer på å begynne? Det er ikke alle merker som er like gode.

Jeg har brukt det (har ikke råd lenger) Lurer på om det var samme merke som du nevner, men er ikke sikker. Brukte det også til hunden min.(i england bruker ca 25% av dyrlegene det!!! samme i Danmark)

Lurte på hva virkning folk har hatt med det?? Jeg ble super energisk. Sov 4-5 timer om natta, men var helt uthvilt når jeg stod opp.:D

#4

Frode skrev:

Jeg har brukt FLP eller Forever sin Aloe Vera både utvortes og invortes i snart 3 år. De har ekstremt bra produkter, er utrolig glad jeg fant produktene selv. Jeg selger produktene selv :) prøver ikke på det men det kommer inn mange bestillinger i uka så da må jeg jo fortsette å ha produktene. (håper ikke moderator ser på dette som noe form for reklame)

Som multivitamin er det meget billig! Jeg selger også andre kosttilskudd og det billigste alternativet jeg har er Aloe Vera Gel. Hvis du skal få i deg noe i nærheten av Aloe Vera Gel må du nok ut med minst det dobbelte i pris.

Selv så har jeg i meg produkter for langt over 1000 kr. pr. mnd. + min kone og mitt barn på 3 1/2. Vi lager også en sunn yoghurt selv, uten sukker og konserveringsmidler. Vann må også tas med, for å få skikkelig vann er man nødt til å gjøre noe med pH verdien. Vann som selges på flaske er i de fleste tilfeller jeg har sett surt!

Så det er ikke billig å forebygge helsen :) La oss bli gamle og friske og gjøre ordtaket gammel og syk til skamme!