Noen som har prøvde denne type meditasjon?

#1

Gurus skrev:

Er det noen der ute om har erfaring med denne type meditasjon? Jeg har motatt en demo, tror jeg skal tørre prøve den nå :o
[font=Comic Sans MS][/font]
www.centerpointe.com/
[font=Comic Sans MS][/font]
Og som vet om dette er tiilsvarende?
[font=Comic Sans MS][/font]
www.hemi-sync.com/store/home.php
[font=Comic Sans MS][/font]
[font=Comic Sans MS][/font]
Jeg leste en så spennende beskrivelse av meditasjon med sistnevnte her:
[font=Comic Sans MS][/font]
sjaman.com/index.php?option=com_smf&Itemid=98&topic=1389.0

#2

Kris skrev:

Gurus says
Er det noen der ute om har erfaring med denne type meditasjon? Jeg har motatt en demo, tror jeg skal tørre prøve den nå :o

www.centerpointe.com/

Og som vet om dette er tiilsvarende?

www.hemi-sync.com/store/home.php

Hei,

Dette er bra saker! :) Hvis du bruker disse CD'ene så kan du "meditere" på ett veldig "høyt" nivå etter en uke eller to.

Slik programmer bygger nye nervebaner i hjernen din. Derfor kan du få litt hodepine fordi blodet flyter til områder som normalt ikke er aktive. Dette går over ganske raskt og er ikke farlig.

Hvis jeg skulle anbefale en leverandør så ta en kikk på Perfect Meditation

Grunnen til at jeg anbefaler de er at programmet er mye billigere herfra og har en mye raskere progresjon. Hvis du kjøper på Ebay så kan du få første nivå til 45 dollar inkludert frakt. Trykk her for å komme til en auksjon som pågår fram til 26. mai ca kl. 0500.

Jeg har selv brukt både Centerpointe og Perfect Meditation sine programmer. Sistnevnte er langt billigere og langt mer effektiv.

Nå har jeg gått til innkjøp av programvare som lar meg lage slike meditasjoner selv. (Koster ca 300 dollar) Det krever mange timer lesing, prøving og feiling å få til noe like bra selv..... :) Grunnen til at jeg har gjort det er at jeg bruker det når jeg jobber med kronisk syke. (Smertereduksjon, innsovning, angstreduksjon osv.)

Uansett hva du velger å gjøre så er dette teknologi som virkelig kan gjøre en forskjell i livet ditt.

Lykke til,

Kris

#3

Gurus skrev:

Takk for betryggende og innholdsrikt svar! Nå har jeg allerede investert i første nivå fra Centerpoint, men forstår at jeg skal skifte ved neste korsvei. Takk!

#4

Kris skrev:

Gurus says
Takk for betryggende og innholdsrikt svar! Nå har jeg allerede investert i første nivå fra Centerpoint, men forstår at jeg skal skifte ved neste korsvei. Takk!

Bare hyggelig!

Første nivå hos Centerpointe er vel verdt pengene. Det forandret livet mitt til det bedre og har gjort det for veldig mange andre.

Bare vær bevisst på hvordan de jobber for å selge neste nivå. Prisen er høy og de legger til personlige "subliminale" afirmasjoner. Affirmasjoner du ikke du ikke hører funker ikke. Dette finnes det mye og god forskning på. Bill Harris (?) som eier Centerpointe er en genial markedsfører. Det gjelder å skille klinten fra hveten i alle brevene du kommer til å få frammover.

Lykke til!

Kris

#5

Gurus skrev:

Takk for oppmuntring/tips/advarsel.

Litt nysgjerrig jeg, du sier du lager spesialtilpassede program for dine klienter. Hva er det da du tilpasser? Til hvilket nivå du sender dem til og hvor lenge eller hva?

#6

Kris skrev:

Gurus says
Takk for oppmuntring/tips/advarsel.

Litt nysgjerrig jeg, du sier du lager spesialtilpassede program for dine klienter. Hva er det da du tilpasser? Til hvilket nivå du sender dem til og hvor lenge eller hva?

Veldig forenklet så kan du se på hjernen din som en radio. Hver frekvens har sitt program.

Kroppen din skifter mellom disse frekvensene automatisk etter hva den forsøker å gjøre. Alt fra utskillelse av hormoner til konsentrasjon er avhengig at du har en bestemt frekvens tilstede i hjernen din. Du kan også skape ut av kroppen opplevelser, skape hormoneffekten av fysisk trening, hypnotiske tilstander, forskjellige søvnnivåer, stimulere deler av hjernen osv. osv. osv.

Ved hjelp av denne teknologien så er det mulig å "stille inn" en bestemt frekvens. I tillegg så lærer kroppen av det som skjer. Etter en stund så begynner den å "stille inn" frekvensene den trenger av seg selv slik at problemet som behandles blir minde og av og til forsvinner.

Ett typisk eksempel er folk med migrene. De bruker programmer når de kjenner at et anfall er på vei. Etter en stund opplever mange de får anfallene sjeldnere og sjeldnere og til slutt forsvinner de helt. Kroppen har med andre ord lært å gjøre selv det CD'en tidligere hjalp til med.

Når jeg jobber med kronisk syke er det som oftest "De 3 store" det dreier seg om. Dette er smerte, søvn og depresjon/angst i en sirkel som påvirker hverandre i en negativ spiral.

Da kan jeg sette sammen et program som de lytter til 40 - 60 minutter på dagen som hjelper til med smertene og depresjonen. I tillegg så får de ett program som de setter på når de legger seg. Det leder hjernen inn i en behagelig dyp søvn som gir virkelig hvile. Slik får kroppen hjelp til å takle utfordringene selv.

Jeg bruker også dette selv hver dag. Alt fra 15 minutter som får meg lys våken om morgenen til lange meditasjoner som støtter imunforsvaret når jeg føler at en forkjøelse kommer snikende.

Når jeg har noe klart så skal jeg legge ut noen demofiler som folk her på Selvrealisering kan laste ned og bruke gratis.

Håper dette besvarte spørsmålene dine.
(Jeg kan sikkert skrive en bok om dette temaet, men det blir fort veldig teknisk. :))

Ha en vidunderlig dag,

Kris

#7

Gurus skrev:

Kris says
Håper dette besvarte spørsmålene dine. (Jeg kan sikkert skrive en bok om dette temaet, men det blir fort veldig teknisk. :))

Ja, takk! Og det vill sikkert bli en spennende bok!

Men, jeg har flere spørsmål. Jeg får ingen "meditsajonsfølelse" jeg, når jeg lytter til holosyncs The dive. Får man ikke "meditasjonsfølelse"? Eller tar det tid. Eller er det ikke bra nok å bruke mp3-spiller kanskje?

#8

Gurus skrev:

Kris says
Når jeg har noe klart så skal jeg legge ut noen demofiler som folk her på Selvrealisering kan laste ned og bruke gratis.

Ja, takk! :)

#9

Kris skrev:

Gurus says
Ja, takk! Og det vill sikkert bli en spennende bok!

Men, jeg har flere spørsmål. Jeg får ingen "meditsajonsfølelse" jeg, når jeg lytter til holosyncs The dive. Får man ikke "meditasjonsfølelse"? Eller tar det tid. Eller er det ikke bra nok å bruke mp3-spiller kanskje?

"Meditasjonsfølelsen" kommer for de fleste i løpet av de første 10 dagene.

Det kan være at du har litt høy dominerende frekvens i hjernen når du begynner å lytte. Da klarer ikke CD'en å lede deg ned i starten.

Forsøk litt enkle meditasjonsteknikker før du starter. Ro ned pusten, lukk øynene og se opp i 45 graders vinkel bak øyenlokkene. Gå i "senter" hvis du har erfaring med det fra andre metoder.

MP3-spiller er bra nok. Hvis øretelefonene dine fungere som de skal så er det ingen fare.

Kris

Gurus skrev:

Takk! :)

Gurus skrev:

Jeg spør videre jeg, for du har jo svar på det meste.

Jeg leser om hjernebølger og meditasjon. Og jeg tolker det tid henn at når hjernen produserer de riktige bølgenlengdene (som under dyp meditasjon), så kommer vi resonans med de forskjellige chakraene, da får vi bevisst kontakt med denne informasjonen som ligger i dem, blokkeringer, høyere bevisthet etc. Stemmer dette?

Det var "utløsermekanismen" jeg liksom trodde jeg skjønte noe av. Vi går ikke med følelsen av å være ett med alt hele tiden - men når vi er på en spesiel dybde i meditasjonen (en frekvens på hjernebølgene, på delta nivå) da kan vi føle dette og denne innsikten/følelsen ligger i et av de høyere chakrene (gull). På en eller annen måte så setter denne spesiele hjernebølgefrekvensen oss i kontakt med informasjonen i et bestemt chakra.

Kan man lage et "program" sm jobber med et bestemt chakra, halschakra for eksempel? - der vet jeg at jeg har endel ...

jeg er ingeniør og tenker litt teknisk, vil så gjerne forstå alt mulig

Kris skrev:

Gurus says
Jeg spør videre jeg, for du har jo svar på det meste.

Det er en sterk overdrivelse.

Jeg leser om hjernebølger og meditasjon. Og jeg tolker det tid henn at når hjernen produserer de riktige bølgenlengdene (som under dyp meditasjon), så kommer vi resonans med de forskjellige chakraene, da får vi bevisst kontakt med denne informasjonen som ligger i dem, blokkeringer, høyere bevissthet etc. Stemmer dette?

Med ett ord; ja.:) Det er utallige rapporter om det du beskriver over.

Når det gjelder chakraer og "entrainment" er det ikke mye seriøs forskning å grave fram. Det som finnes er brukere av denne teknologien som har dannet en felles empirisk plattform som det etter hvert hersker bred enighet om.

Det var "utløsermekanismen" jeg liksom trodde jeg skjønte noe av. Vi går ikke med følelsen av å være ett med alt hele tiden - men når vi er på en spesiell dybde i meditasjonen (en frekvens på hjernebølgene, på delta nivå) da kan vi føle dette og denne innsikten/følelsen ligger i et av de høyere chakrene (gull). På en eller annen måte så setter denne spesiele hjernebølgefrekvensen oss i kontakt med informasjonen i et bestemt chakra.

I teorien så kan du "aktivisere" et chakra ved å stille inn på "rett frekvens." Dette forutsetter i min erfaring at kroppens energisystemer er i balanse. Dermed så er det først et spørsmål om å opprette denne balansen for så å kunne fokusere på et enkelt chakra for å få resultatet du vil ha.

Du nevner delta-nivå. Når hjernen er dominant i delta så opplever vi ingen bevissthet som vi er klar over etter vi kommer ut igjen. Det finnes mye informasjon om hva kroppen gjør rent fysisk i delta, men hva som skjer i/med bevisstheten vår er stort sett spekulasjon.

Kan man lage et "program" sm jobber med et bestemt chakra, halschakra for eksempel? - der vet jeg at jeg har endel ...

Hals-chakra har frekvens på ca 12 Hz (11.745 for å være presis) Denne frekvensen omtales ofte som "center."
Den kjennetegnes av mental stabilitet, at tiden oppleves raskere og påvirker bla lunger, stemmebånd og hormonbalanse for vekst og forbrenning i kroppen.

Det er relativt enkelt å lage et program som holder deg på denne frekvensen. Den er hverken veldig dyp eller spesiell på andre måter.

Min erfaring er at for at du skal få de metafysiske og psykologiske effektene du beskriver så må hele energisystemet fungere bra. CD'ene fra Centerpointe hjelper til med dette og er uhyre effektive samenlignet med å meditere uten hjelpemidler.

I tillegg så bruker jeg å anbefale folk å Donna Edens bok "Energy Medicine." Den gir en grundig innføring i hvordan energifeltene rundt kroppen fungerer. Boken forklarer også hvordan hvem som helst kan gjenopprette balanse og
forebygge ubalanse med enkle øvelser.

Hjalp dette?

Kris

Gurus skrev:

Kris says

Hjalp dette?

Javist. Du kan svare på alt! Du er et unikum!

Hals-chakra har frekvens på ca 12 Hz (11.745 for å være presis)

Hærlig. :stortsmil Men hvordan forholder dette seg til den blå/turkise fargen da, får blå/turkist lys ligger jo på nm ...

Må ha den boken da ... :o

Tusen takk! Kommer gjerne flere spørsmål fra meg når jeg har fordøyd litt!

Hva er du for en som gidder svar på alle mine rare spørsmål. En engel?

Gurus skrev:

Du, kan du gi meg frekvensen på den andre chakraene også? Bare fordi jeg er nysgjerrig, vet ikke hva jeg skal med dem ... :o

Summer skrev:

Disse frekvensene dere snakker om, handler det om det samme som toner?

Jeg har en sånn chakrahealingmeditasjon, og for hvert chakra, så innleder han med at jeg skal flytte fokuset til en plass, og forteller hva chakraet heter, hvilken farge det er jeg skal visualisere, samt at dette chakraet finner ressonans i noten C feks. Det er foskjellige toner til hvert chakra, også lager de den lyden i bakgrunnen for affirmasjonene som kommer som er knyttet til det chakraet. Er dette det samme?

Kris skrev:

Gurus says
Du, kan du gi meg frekvensen på den andre chakraene også? Bare fordi jeg er nysgjerrig, vet ikke hva jeg skal med dem ... :o

Klart det!

8,0 Hz - Base
9,0 Hz - Sacral
10,0 Hz- Solar Plexus
10,5 Hz - Hjerte
12,0 Hz - Hals
13,0 Hz - 3. øye
15,0 Hz - krone

Kris

Kris skrev:

Lise says
Disse frekvensene dere snakker om, handler det om det samme som toner?

Jeg har en sånn chakrahealingmeditasjon, og for hvert chakra, så innleder han med at jeg skal flytte fokuset til en plass, og forteller hva chakraet heter, hvilken farge det er jeg skal visualisere, samt at dette chakraet finner ressonans i noten C feks. Det er foskjellige toner til hvert chakra, også lager de den lyden i bakgrunnen for affirmasjonene som kommer som er knyttet til det chakraet. Er dette det samme?

Lise,

Frekvensene vi snakker om er dominant frekvens i hjernen.

Jeg vet at toner (og farger) sies å påvirke chakraene også. Dette vet jeg for lite om hvordan virker.

Det høres ut som forskjellige veier til samme mål. :)

Hvis målet ditt er å påvirke deler av energi-systemet rundt kroppen så er den mest direkte måten jeg har funnet å bruke hendene. Jeg har ikke hatt noe særlig forhold til chakraer før jeg leste "Energy Medicine" av Donna Eden. Der beskriver hun bla hvordan du kan resette og styrke enkelte chakra selv. Jeg opplever nærmest umiddelbar effekt når jeg bruker hennes teknikker på meg selv.

Kris

Gurus skrev:

Takk for tallene, Kris!

Nå vil jeg si noe .. :o

Toner har også frekvenser, svingetall. Men vi hører ikke så lavt som det som er egenfrensen til charaene, de Kris har listet over her. Hørselgrensen er normalt mellom 20 Hz og 20.000 Hz. Lavere blir det kalt infralyd og høyer blir kalt ultralyd. Men dette samme gjelder jo også for lys, altså farger. Det synlige spektrum har bølgelengde 400–720 nm, eller frekvensområde: 749,5–416,4 THz (10 i 12 Hz).

Jeg synes dette er utrolig spennende. De forskjellige sansene vår er tydelig innstilt på/følsomt for forskjellige frekvensområder. I tilegg har delene både i den fysiske kroppen og energikroppen tydelig sine egnenfrekvenser. Kvantemedisinen unytter det for å helbrede fysiske orgener.

Iom at jeg kan føle energier med hendene, når jeg healer (aura og chakra energier - tror jeg). Så lurer jeg nå på følsomhetsområdet for huden ... det ligger da sansynligvis lavere en øret område. Og hva med smak og lukt? Som jo også utnyttes i alternativterapien. Både de gamle inderne og kineserne er/var opptat av smak. Aromaterapien må jo da handle om frekvenser i et område som nesen kan oppfatte. Homeopatien er jo også basert på frekvensen til virkestoffene.

Men altså, med bagrunn i dette kan man påvirke chakraene med både lyd og lys (farger). Men jeg kan ikke nok om hvordan forskjellige frekvenser klinger sammen/påvikrer hverandre, for det må til for at man skal bruke lyd i hørbart område, eller lys (gjennom øyet) til å påvirke chakraene, som har så lave egensvigninger. Men dette finnes sikkert i akkusikk-læren og/eller musikk teorien. Har bare ikke kommet så langt i studeringen mine enda ...

Men fordi denne for for meditasjon er basert på den direkte svingetonen uten "transformering" så er den mer efferktfull, en de metodene som krever transformering og derfor er mer indirekte, som ved bruk av farger og lukt? - Jeg har liksom sett lyset (bokstavelig talt) her jeg nå, derfor blir jeg så engasjert ... :o

Og hva med følelesene, der er jo også energier (alt er jo det, jeg har bare ikke forstått det så direkte før), sikkert med sine frekvensområder ...

Dette vil jeg lære mer om (og det er kanske det som er meningen!) og tar selvfølgelig med stor glede imot flere tips ... men det står kanskje mer i den boken da, iom at den jo faktisk heter Energimedisin. Må bestille den i dag jeg tror jeg ... :o

Gurus skrev:

Veldig spennende og god bok. Jeg hadde venten meg noe teoretisk. Men det var den ikke. Det er tvert imot veldig praktisk. Damen ser energiene, så mye letter det må være å forholde seg til dette da ... Jeg vil også se!

Kris skrev:

Gurus says
Veldig spennende og god bok. Jeg hadde venten meg noe teoretisk. Men det var den ikke. Det er tvert imot veldig praktisk. Damen ser energiene, så mye letter det må være å forholde seg til dette da ... Jeg vil også se!

Hadde vært praktisk, hadde det ikke? :)

Sett av 5 minutter hver dag og gjør øvelsene hun foreslår. Kanskje det skjer noe du ikke kan huske å ha opplevd tidligere....

Gurus skrev:

Kris says
Sett av 5 minutter hver dag og gjør øvelsene hun foreslår. Kanskje det skjer noe du ikke kan huske å ha opplevd tidligere....

Ja, jeg prøver gjøre endel av øvelsene hennes. De passer meg godt. Jeg renser chakraer og lufter og vever auraen etc. Og åpner det tredje øyet. Kanskje du vet om noen bra ESP kurs? Lurer på om jeg skal ta Silva ultramind i høst. Noe bedre forslag?
[font=Comic Sans MS][/font]
Må foresten hoppe over meditasjonen noen dager nå da ungen har ferie. Det kan ikke gjøre noe? Jeg prøver ha et avslappet forhold til det hele ...

Kris skrev:

Gurus says
Ja, jeg prøver gjøre endel av øvelsene hennes. De passer meg godt. Jeg renser chakraer og lufter og vever auraen etc. Og åpner det tredje øyet. Kanskje du vet om noen bra ESP kurs? Lurer på om jeg skal ta Silva ultramind i høst. Noe bedre forslag?

Nei, jeg har ikke noe bedre forslag. Ta deg en helg i Oslo med Deborah Borgen og resten av Ultramind-gjengen. For meg så var det en av de beste investeringene jeg har gjort.

Jeg elsker Deborahs tilnærming til ESP. Det er praktisk, klart og med beina solid plantet på bakken.

Må foresten hoppe over meditasjonen noen dager nå da ungen har ferie. Det kan ikke gjøre noe? Jeg prøver ha et avslappet forhold til det hele ...

En kort pause gjør ingen ting. Du ikke utvikle deg merkbart hverken i positiv eller negativ retning om du tar et par ukers pause.

Kris

Frode skrev:

Kris says
Hei,

Dette er bra saker! :) Hvis du bruker disse CD'ene så kan du "meditere" på ett veldig "høyt" nivå etter en uke eller to.

Slik programmer bygger nye nervebaner i hjernen din. Derfor kan du få litt hodepine fordi blodet flyter til områder som normalt ikke er aktive. Dette går over ganske raskt og er ikke farlig.

Uansett hva du velger å gjøre så er dette teknologi som virkelig kan gjøre en forskjell i livet ditt.

Lykke til,

Kris

Hei!

Jeg var helt klar til å kjøpe meg cdene fra Holosync, helt til jeg fant tråden deres på dette forumet. Nå har jeg bestillt fra Perfect Meditation og det føles som det blir bra.

Utrolig gøy å lese tråden deres med alle spørsmålene som Guru kommer med og alle de bra svarene til Kris.

Så at du nevner kvantemedisn, jeg jobber med kvantemedisin og har fått noen nye tanker etter at jeg leste denne tråden. Så takk til dere Kris og Guru

Gurus skrev:

Takk, Kris. Da ble ikke det kurset mindre aktuelt akkurat. Det skal være et av mine mål i høst.

Velkommen hit i tråden, Frode. Du kan få spørsmålet som jeg stilte en kvantemedisin-venninne av meg om dette:

Om du vet det da lurer jeg på hva egensvingingen til leveren for eksempel er. For da vil jeg tro at de følelsen som forstyrrer leveren, har frekvenser i nærheten, og at det er måten følser og organer påvirker hverandre på. Vet du mer om dette? Da ser jeg for meg at de følelsene som ikke blir bearbeidet men som lagres i kroppen, de blir som støy rundt dette organet. Så en måte å helbrede på er å fjerne denne støyen (energigromset) som drar levern ut av sentrering, ved å bearbeide følelsene gjennom samtale, spark og slå eller sånt. Mens din maskin sender in egenfrekvensen til organet og styrker denne, slik at støyen drukner? Er det sånn?

Gurus skrev:

Kris, lenger oppe her i tråden sier du noe om at hjernen virker som en radio. Og gjennom lang trening eller meditasjon kan en lære å stille inn hjernen på en bestemt frekvens. Men betyr det også at den fungerer som en motaksinstument for signaler utenfra, som "sender" på den frekvensen? Kan du mer om dette? Har du tips til lesestoff?

Kris skrev:

Gurus says
Kris, lenger oppe her i tråden sier du noe om at hjernen virker som en radio. Og gjennom lang trening eller meditasjon kan en lære å stille inn hjernen på en bestemt frekvens.

Radio-metaforen er en sterk forenkling. :)

Med teknologien som brukes i holosync så sendes en frekvens inn det ene øret og en annen frekviens inn det andre øret. Dette gjør at hjernen selv "går på" en frekvens som er lik diferansen mellom disse to. Hvis du for eksempel sender 315 Hz inn ett øre og 325 Hz inn det andre øret så vil hjernen gå mot 10 Hz (alpha)

Det er dermed ikke en direkte ekstern input av frekvensen du vil at hjernen skal fungere på. Noe av årsaken til dette er at mennesklig hørsel er begrensent til området 20 - 20 000 Hz. Hjernens frekvenser ligger alle under 40 Hz.

Den samme effekten kan oppnås med blinkende lys.

Men betyr det også at den fungerer som en motaksinstument for signaler utenfra, som "sender" på den frekvensen?

Tja. At den "fungerer som ett mottaksinstrument for" er det samme som å si at det er en sans vi ikke har oppdaget enda.

Jeg tror vi må ta flere steg opp i logiske nivåer, forbi både hjerne og nervesystem.

Hvis du har jobbet med øvelsene i Donna Edens bok så har du gjort deg personlige erfaringer med kroppens energi-system. Du vil ha gjort deg erfaringer med at du kan påvirke mentale tilstander og fysiske funksjoner ved å manipulere dette systemet.

Forskning har også vist at dette energifeltet er vitenskaplig målbart og inneholder unik informasjon. (Jeg tror det er Eden som beskriver forskning energifeltet på fostre hos dyr. Det viser seg at det er mulig å identifisere hvor hode og bakkropp vil utvikle seg hos dyr før celledelingen har kommet så langt at cellene har begynt å spesialisere seg. Dette gjøres ved å måle energifeltet rundt forstret.)

Spørsmålet ditt har dermed blitt til:
Blir "dette energifeltet som finnes utenfor og inne i kroppen" påvirket av "signaler utenfra?"

Så, hva er disse signalene. Jo, de er energi i alle former. Alt fra lyd, lys, stråling av alle slag osv. påvirker energifeltet.

Spørsmålet blir:
Blir "dette energifeltet som finnes utenfor og inne i kroppen" påvirket av "energi utenfra?"

Ja, et blir det.

Det vi derimot vet lite om er hvordan påvirkning faktisk skjer og hvordan den fysiske kroppen påvirkes.

Mange spørsmål reiser seg når du begynner å kikke på det. :D

Kan du mer om dette? Har du tips til lesestoff?

Jeg er ikke sikker på hva prosjektet ditt er. Er jeg på rett spor eller har tankene dine tatt deg i andre retninger?

Følger du tankerekka over så er du på vei mot kvantefysikk med rasende fart.

Begrenser du problemstillingen til sanslige påvirkninger på hjernen/nevrologien så ender du opp et annet sted.

Så spørsmålet til deg er hvor er du på vei med dette?

(Jeg lover å svare raskere neste gang)

Mvh

Kris

Gurus skrev:

Takk for svar, Kris. Og det gjør ikke noe at det tok noen dager skjønner du.

Hvor er jeg på vei? Den som viste det. :cool: Jeg er i gang med å lese på fysikken. Brian Greene: The Elegant Universe. Viste du at Einstein sa:"Alle objekter i universet beveger seg gjennom romtid med lysets hastighet." Denne lysets hastighet fordeler deg over alle dimesjoner inklusive tiden. En sterk bekreftelse å at vi er energi og lys.

Men altså: Med "mottaksinstrukent for signaler utenfra" tenker jeg vel på signaler, informasjon, kunnskap fra universet. Er hjernen en av våre sanseintrumeter som du selv så bra uttrykte det? For "sanseintrykk" fra universet og andre dimensjoner? Sånt som alt de Donna Eden kan "se" i innerst i chakraene for eksempel. At når hjernen kommer i resonans med disse frekvensene som denne informasjonen ligger på, da tar vi det inn som informasjon i hjernen. "Ser" Donna direkte med hjernen og ikke via øynene? Eller noe sånt ...:o

Kris skrev:

1

Gurus says
Takk for svar, Kris. Og det gjør ikke noe at det tok noen dager skjønner du.

Bra. Jeg har litt hektiske dager for tiden (og jeg liker det) ;)

Jeg er i gang med å lese på fysikken. Brian Greene: The Elegant Universe. Viste du at Einstein sa:"Alle objekter i universet beveger seg gjennom romtid med lysets hastighet." Denne lysets hastighet fordeler deg over alle dimesjoner inklusive tiden. En sterk bekreftelse å at vi er energi og lys.

OK! Here we go! :D

String-teori er en frisk start.

Det Einstein forsto var at tid bare er ett uttrykk for en tings bevegelse gjennom rommet. Med andre ord så eksisterer alt NÅ. Når du kombinerer dette med kvantefysikken så ender du opp med at alt eksisterer i alle dimensjoner NÅ.

Nok til å gjøre hvem som helst svimmel, er det ikke?

Men altså: Med "mottaksinstrukent for signaler utenfra" tenker jeg vel på signaler, informasjon, kunnskap fra universet. Er hjernen en av våre sanseintrumeter som du selv så bra uttrykte det? For "sanseintrykk" fra universet og andre dimensjoner? Sånt som alt de Donna Eden kan "se" i innerst i chakraene for eksempel. At når hjernen kommer i resonans med disse frekvensene som denne informasjonen ligger på, da tar vi det inn som informasjon i hjernen. "Ser" Donna direkte med hjernen og ikke via øynene? Eller noe sånt ...:o

Gode spørsmål. Jeg har noen personlige erfaringer, men er ikke der at jeg tør gi noen svar.

Det jeg kan si er at jeg har hatt personlige erfaringer etter å ha tatt Ultramind-kurset. Jeg kjenner også folk som har gått kurs i remote viewing.

Remote viewing er kanskje det beste eksemplet på gode resultater i bruk av "sansesystemet" du er opptatt av. Les historien på Wikipedia og følg linkene derfra.

Jeg anbefaler også filmen What the Bleep.. for en populær (om enn ikke helt nøyaktig) framstilling av kvantefysikk med en spirituell spinn (Ramtha står bak filmen.)

Gleder meg til fortsettelsen.

Kris

Gurus skrev:

Tusen takk, Kris!

Men du den filmen, hvor får jeg tak i den?

Kris skrev:

Gurus says
Tusen takk, Kris!

Men du den filmen, hvor får jeg tak i den?

Amazon.com har begge utgavene. Ellers så dukker den opp på filmklubber av og til.

Kris

Gomp skrev:

hemi-sync

..er alvorlig kult!

Skikkelgi!

Resonans.. Spill en fiolin, og se den andre bevege seg i takt...
Bruk en stem gaffel, og det vil resonere..

Bruk hemi sync, og vips! ;)

Kris skrev:

Hei, Gurus

Du skrev:

Gurus says
Hvor er jeg på vei? Den som viste det. :cool:

Mitt inntrykk er at du tar inn en hel mengde informasjon fra forskjellige kilder og skoler og leter etter sammenhengen. Hvis jeg har rett så anbefaler jeg deg å ta en kikk på Ken Wilber.

Wilber en er av nåtidens største filosofer og har satt sammen ett rammeverk for å samle informasjon fra forskjellige skoler og se sammenhengen. En grei intro finner du her:

www.kenwilber.com/blog/

Begynn med: "Acne Paper Interview...."

Mvh.

Kris

(Endret: Rettet link. )

Gurus skrev:

Kris says
Mitt inntrykk er at du tar inn en hel mengde informasjon fra forskjellige kilder og skoler og leter etter sammenhengen. Hvis jeg har rett så anbefaler jeg deg å ta en kikk på Ken Wilber.

Sant og vist, det at jeg samler informasjon fra mange kilder, og søker sammenhenger og svar. Og jeg blir ledet, informasjonen kommer til meg på en ordnet måte. Nå er jeg veldig spent på denne linken din, men akkurat nå virker den ikke så jeg må prøve en annen dag ...

Frode skrev:

Hei!

Nå er det lenge siden jeg har vært her inne :-)

Har jobber mye med flere artige ting siden sist. Jeg brukte Perfect Meditation i flere uker og det var meget bra. Kom meget dypt og klarte så vidt å bevege meg etter en time :rolleyes: Noe som i alle fall tyder på at man kommer ned på Theta hvor man ikke kjenner kroppen.

Nå har jeg også som Gomp begynt å bruke "Hemi Sync" og etter Silva Ultramind kurset kan jeg lett merke hvordan effekten er på hjernen.

Har også kjøpt to biofeedback spill fra Wild Divine.