Tankefeltterapistuderende søker testklienter

#1

Eva skrev:

Hei.

Jeg er igang med å ta utdannelsen som Tankefeltterapeut. Er nå kommet til modul III og skal ha fire testklienter som lider av en eller annen form for fobi. Det kan være edderkoppeskrekk, klaustrofobi, tunnel-, høyde- eller flyskrekk bare for å nevne noe. Eller har du en eller annen form for lett avhengighet, kan jeg også bruke deg som testklient. Gå inn på min hjemmeside via min profil, og les alt om tankefeltterapi og om det å være testklient. Har du lyst til å få hjelp til å kvitte deg med din fobi eller din avhengighet, kan du sende meg en mail hvor du forteller meg litt om dig selv og din fobi eller avhengighet, så kontakter jeg deg så vi kan avtale en time. Håper å høre fra deg.

KH

#2

Summer skrev:

SÅ spennende Eva! :) Synd jeg ikke bor i Oslo. :)

#3

Eva skrev:

Ja det var synd Lise! Men hvorfor i alle dager har jeg ikke fått mail om at det var svaret i tråden ..?.. Hmm, må vist inn å se på profilen. :)

Ellers så har jeg de testklienter jeg skal bruke, men kommer tilbake i nyåret hvor en ny kategori av testklienter vil være aktuelle.
:D