Hva skjer her? Hvor ble alle sammen av?

#1

baremei skrev:

Jeg ser at på et tidspunkt i fjor var det 213 samtidige brukere.

Er det feil i statistikken, eller hva i all verden har skjedd?

Det lille som finnes her ser jo ok ut, og forumet burde absolutt ha vekstpotensiale.

Så kom igjen folkens, driv litt reklame der dere ferdes ellers. Jeg skal i hvertfall gjøre det, så får vi se hvordan det utvikler seg.

:heia:

#2

Summer skrev:

Det har vel aldri vært så mange på på en gang her, det har nok vært et søkemotor-rush. Men det har jo vært endel aktive her. Men så ble alle som startet opp siden trekt i hver sin retning til noe som tok for mye tid til at vi klarte å dra skikkelig i gang forumet før det var kommet helt på fote, og så ble det stille.

(Men jeg er innom nesten hver dag og sjekker om det er kommet innlegg, og svarer om jeg kan. )

#3

kie skrev:

Forumet har absolutt potensiale, ja. :)

Hva med å bruke prinsippene bak "the law of attraction" også her?

#4

Viv skrev:

Hei hei! Dette er et fint forum, så jeg vet neimen ikke hvorfor jeg har vært borte så lenge.

Men nå er jeg her. :)

#5

Summer skrev:

Viv;1611 says
Hei hei! Dette er et fint forum, så jeg vet neimen ikke hvorfor jeg har vært borte så lenge.

Men nå er jeg her. :)

glad

#6

Einar skrev:

Lise;1603 says
Det har vel aldri vært så mange på på en gang her, det har nok vært et søkemotor-rush. Men det har jo vært endel aktive her. Men så ble alle som startet opp siden trekt i hver sin retning til noe som tok for mye tid til at vi klarte å dra skikkelig i gang forumet før det var kommet helt på fote, og så ble det stille.

(Men jeg er innom nesten hver dag og sjekker om det er kommet innlegg, og svarer om jeg kan. )

Tit, tit!

Ny giv i høstkulda på gang, kanskje?

#7

HP skrev:

Einar;1644 says
Tit, tit!

Ny giv i høstkulda på gang, kanskje?

Jeg er i gang, ting vil skje litt plutselig her. :)

#8

lotusgaarden skrev:

Hei
jeg registrerte meg nettopp her, er forumet fremdeles i bruk? De innleggene jeg har vært inne på er skrevet for lenge siden

Hilsen Sissel
www.lotusgaarden.com