Paul Six - en dyktig og vis astrolog!

#1

Amelìe skrev:

Må bare tipse om denne fantastiske mannen jeg har møtt:

[url]www.paulsix.com[/url]

Jeg har alltid vært interessert i astrologi og horoskop, men så fikk jeg tilsendt et par personlige horoskop (i løpet av et tiår) som jeg ikke kjente meg særlig igjen i. Dermed mistet jeg litt interessen for temaet.

Men så ble jeg invitert til en workshop-aften med Paul Six da han var på visitt i Norge, og det var en flott opplevelse!
Gå inn på siden hans og les om han. Jeg anbefaler å bestille et horoskop/astrologisk rapport. De er svært personlige og ingen andre horoskoper kan sammenlignes. Det er ikke spådommer, men fantastiske gode råd på veien i forhold til din selvbevissthet, ditt forhold til andre osv.

Mannen har en aura av gull! (og er den eneste auraen jeg foreløpig har sett).;)