Budskapet

#1

Novell Solvenus skrev:

Hei, her er et budskap som skal deles. Budskapet er lagt ut på pdf til gratis nedlastning fra vår hjemmeside.
Klikk på denne linken hvis du ønsker å laste direkte ned; www.solvenus.no/budskapet.pdf

Med hjertelig hilsen
Novell

Dette budskapet er skrevet i samarbeid med en gruppebevissthet.

Denne bevisstheten vil veilede oss inn i et paradigmeskifte, en ny kollektiv bevissthet på jorden. Budskapet handler om hvordan du kommer i kontakt med den du virkelig er, slik at du kan finne veien hjem.

Det er et veldig enkelt budskap.
Det skal være lett å føle, og
det skal spre glede, velvære og kjærlighet.

Det er en sammenheng mellom alt. Alt du opplever nå og alt du har opplevd har en direkte sammenheng med alle dine tankemønster om deg selv. Dine opplevelser er et speil på din indre tankeverden.
Dette er noe du sikkert har hørt før.

Det du kanskje ikke vet. Dine opplevelser av hvem du er, her og nå, ikke er den du virkelig er.
Du er en mester, et lysvesen, en som har all viten om universets dype røtter.

Vi skal ikke gå i detaljer om hvordan analysere ditt liv, i forhold til dine omgivelser. Det er ikke det dette skal handle om.
Det skal handle om deg og ditt forhold til deg selv som den mesteren du er. Du er ubetinget kjærlighet.

Men dette er ikke akkurat det du opplever at du er. Du lever på jorden, i dualitet og illusjon. Her har du mange opplevelser, hvor ingen eller få opplevelser støtter opp under hvem du virkelig er. På jorden er det en massebevissthet som ikke kjenner seg selv. Godt og vondt, svart og hvitt, dualitet og illusjoner.
Frykt er drivkraften til alt. I frykt spiser dere sunn mat for ikke å bli syk, i frykt går dere på jobb hver dag for å ha nok penger til mat og det dere ellers har behov for. Vi kunne skrevet side opp og side ned om alt dere gjør i frykt, men det er ikke det dette handler om heller.

Dette budskapet er skrevet for deg som har begynt å våkne opp fra dette skuespillet. For deg som har fått nok av smerte og frykt.
Fordi man får det man fokuserer på, så har det ingen hensikt å analysere hvorfor det er slik som det er på jorden. Det er informasjon alle vil forstå av seg selv når de er klare for det. Det dere trenger nå, er et skifte i bevisstheten deres. Fra frykt til kjærlighet.

Fordi alt er fryktbasert er også deres selvutviklingsprogram drevet fra dette ståsted. Deres hjerner er langt fra sitt potensial. Den er tilpasset en livsstil i frykt. Derfor er deres ofte desperate forsøk på å bli kvitt smerte, igjennom smerte.
"Vondt skal vondt fordrive", er et kjent ordtak.
Dere har en oppfatning av at selvutvikling gjør vondt. Dere må kjenne på alle de følelser som er lagret i kroppen for å forløse de, for så å kunne bli den dere egentlig er. Dere tror at dere må lære dere å akseptere alt dere har opplevd, først da kan dere bli det "alt-aksepterende individet som er opplyst og svever på rosa skyer av ekte og ren skjær kjærlighet".

Gjett hva?
Dere har allerede akseptert alt dere opplever. Hvem tror dere valgte disse opplevelsene?
Alt er akseptert og det er ingenting å forløse.
Alt det vonde dere opplever, er en del av illusjonen. Det eneste dere trenger å gjøre er å stole på hvem dere virkelig er, for så å velge å gi slipp på hele illusjonen. Sett en strek over hva dere har opplevd. Før og etter oppvåkning. Nå ser jeg ut av illusjonen, jeg føler hvilket fantastisk lysvesen jeg er.

Dere vet at dere får det dere fokuserer på. Dere genererer bare flere opplevelser av det samme, ved å oppleve disse følelsene på nytt gang etter gang.

Dere er ren ubetinget kjærlighet, og kan ikke nærme dere det igjennom smerte.

Dere har valgt å oppleve smerte, men det er ikke deres identitet.
Veien hjem skal være gledesfylt, er den ikke det, er du på feil vei.

Gapet:

Lukk øynene, trekk pusten dypt og slapp helt av. Finn fram det indre bildet du har eller har hatt en gang om deg selv. Det lyse bildet, den personen som kunne vinne verden og som har en utmerket god selvfølelse og selvtillit. Den beste utgaven av deg selv som du kan forestille deg.

Ditt bilde er helt unikt. Det finnes kun en av deg, med din energi signatur.
Bruk masse tid på å finne fram til dette bildet, føl på den gode følelsen, føl på storheten.
Det er godt!

Dette er den du virkelig er.

Du er storhet, du er lys. Du er mer enn du kan forestille deg.

Dere har alle slike følelser om dere selv, men det er ingen som lever dem ut. Derav deres dårlige selvfølelse. Dere kjenner så inderlig hvor stor dere egentlig er, men så opplever dere alt annet enn det. Se på deres aviser, tv-nyheter, se på deres samfunn. Konfliktfylt er det. Det er en jord som er drevet i frykt.

Dette er den dere opplever at dere er.

Kjenn på de to kontrastene. Den du opplever at du er og den du innerst inne føler du er eller du en gang har følt at du var. Det er et stort gap.
Dette gapet står bak alle dine dårlige følelser om deg selv. Desto større gap, desto mer smerte.
Hvorfor tror du at nesten alle mennesker har lav selvfølelse? Hvor tror du denne lave selvfølelsen kommer fra?
Fra gapet mellom deres opplevelser og hvem dere føler at dere er. Dere kan ikke ha opplevelsen av dårlig selvfølelse om dere ikke har noe å sammenligne med.

Hvorfor har det seg slik da, at dere ikke lever ut hvem dere er, når vi sier at alle føler innerst inne hvem en er.
Tvil!

Hvordan kan dere tro at dere er noe annet, enn den dere opplever at dere er?
Dette er illusjonen dere lever i hver eneste dag, og som dere har levd i, liv etter liv.

Har du lyst å bryte ut av denne illusjonen?

Da kan du fortsette å lese.
Vi vil fortelle deg om noen illusjoner menneskeheten har som hindrer dere å bryte ut.

Reisen:

Hvilket forhold er det dere har til selvutvikling?
Renselsesprosesser, forløsninger og tårer.
"Det er hardt å drive med selvutvikling!"
En helt vanlig oppfatning.

Reisen hjem til seg selv, skal være gledesfylt. Om den ikke er det, er du ikke på vei hjem. Da blir du værende i illusjonen inntil videre.
Hvor logisk er det at å finne tilbake til seg selv, som er ren kjærlighet, skal skje igjennom vonde forløsninger?

Et hint; man får det man fokuserer på.
Fokuserer du på smerte og vonde forløsninger, så er det akkurat det du får mer av. Det er vel ikke akkurat det som er hensikten deres. Skape mer av det dere tror dere forløser. Slik er det å være i illusjonen, med hjerner tilpasset den. Deres hjerner og kropper er nå tilpasset en jord som er drevet i frykt. Det er flere og flere som begynner å våkne opp fra denne søvnen og som har så smått begynt å se igjennom illusjonen. Man trenger ikke forløse i frykt. Selv det er illusjon, for det er intet å forløse. Alt du trenger å gjøre er å stole på deg selv og den følelsen du har om deg. Når du begynner å gjøre det, vil du ganske fort ekspandere din bevissthet.

Hvordan du gjør det er helt og holdent opp til deg selv. Bare stol på at det du føler innerst inne om deg selv, er riktig.

Når vi sier at du skal stole på det du føler er riktig, så mener vi at du skal vite at det er riktig.
Du skal vite at alt som skjer har en guddommelig hensikt og at du har hele universet til rådighet. Du skal vite at du skaper hele din virkelighet, og du kan skape hva som helst i livet ditt.

For å komme nærmere den du virkelig er, trenger du bare å vite hvem du er og handle på det du vet.

Da vil din hverdag bli like guddommelig vakker og spennende som universet. Du vil kunne skape akkurat det du vil.

Du er ubetinget kjærlighet og skal du nærme deg selv, er du nødt å leve i takt med dette. Det vil si at når du begynner å våkne opp, vil du skape mer og mer kjærlighet i ditt liv. Til du igjen er forent med ditt høyeste jeg, som er den du virkelig er.

Hvordan gjør du dette?
Når du har innsett at den gamle metoden ikke fungerer, da har du begynt å våkne opp.
Så skal du bevisst fokusere på det du ønsker å skape, glede og kjærlighet.

Igjen; det du fokuserer på, det får du mer av.

Vi vet dere har hatt mange vonde opplevelser, i tidligere liv og i dette livet.

Men det nytter ikke å begrave seg i sine opplevelser, for de er alle en del av illusjonen og de forteller deg ikke noe om hvem du egentlig er. Bortsett fra hvor tapper du har vært som har opplevd disse opplevelsene, av fri vilje. Det er storhet det!
Det er kun opplevelser. Men ved å holde fast i dem og kjenne på smerten de har generert i deg, gjør de kun en ting, skaper mer av det samme. Anerkjenn opplevelsene og kjenn storheten i deg selv. Dette har du opplevd, dette er din bragd. Dere har alle deres bragder.

Det er ikke noe mer du må forløse eller akseptere. Du har valgt og akseptert dette, dermed trenger du bare å kjenne deg selv for å kjenne denne aksepten. Du er ubetinget kjærlighet og alt-aksepterende allerede.
Din reise hjem er gledesfylt.

Hvordan du rent praktisk skal gjøre det er opp til deg. Dere er alle unike og dere har alle forskjellige ting som gir dere gode følelser.
Du skal bare fokusere på alt som skaper gode følelser inni deg. Se og føl på kjærligheten som stråler ut fra vakre omgivelser, som naturen, vakre blomstrer og planter, dyr, mennesker, god mat, god musikk, din yndlingshobby, vakre gjenstander og alt annet som gir deg gode følelser. Alt er helt perfekt, så lenge du får en god følelse av det.

Følg din lidenskap. Det er din sjels uttrykk av den du virkelig er.

I begynnelsen er det vanlig at man må bruke litt tid på å lære seg å fokusere. Det er lett å bruke den gamle bevisstheten. Når du har dårlige følelser, da fokuserer du feil. Så enkelt er det.

Du starter med din gamle bevissthet og det finnes et redskap som vil gi deg en god hjelp til dette bevissthetsskifte. Men dere trenger ingenting. Vi vet at mennesker liker en fysisk opplevelse av det å utvikle seg, så vi har gitt dere et verktøy å bruke. Denne CDen vil hjelpe hjernen med utviklingen slik at man lettere får klarhet til å se hvem man virkelig er. Det er en god hjelp, nå som den kollektive bevisstheten ikke støtter oppunder slik tankegang. Det vil komme noen flere verktøy, etter hvert som dere utvikler dere. Alt vil skje akkurat som det skal. Dere trenger som sagt ingen verktøy, dere kan gjøre alt selv, men de finnes for å gi dere den støtten som mange av dere ønsker.

I og med at alt henger sammen med alt, så gjenspeiler omgivelsene dine deg.
Når du begynner å forandre din bevissthet, vil også omgivelsene forandre seg i takt med deg.
Det vil føre til at alt skrot forsvinner ut av ditt liv. Skrot som befinner seg i ditt hus og ellers i dine omgivelser. Vil du skape livet ditt slik du vil ha det, må også omgivelsene dine rundt deg være slik du ønsker å ha det.

Hvordan det skjer; ha tillit til at det skjer akkurat som det skal og at alt som skjer er til det beste for deg. Tillit!

Tillit er et så viktig nøkkelord, det er alt for deg i din transformasjon. Uten tillit vil du bli der du er.
Kjære deg, du er et fantastisk lysvesen. Du er en storslått mester. Du er alt du drømmer om og du er så mye mer enn det.

Reis hjem i glede.

Det er et helt sett med tankemønster som du må endre. Alt som dreier seg om frykt, skal byttes ut. Du må gi slipp på hele illusjonen, før du blir forent. Det er en overgangsperiode som du skal igjennom først, den varer til man har skiftet nok tankemønstre til å ha det godt hver eneste dag.

Dette har vi skrevet om i neste kapittel.
Der vil du få den kunnskapen du trenger slik at du kan gi slipp på illusjonen og den gamle bevisstheten på enklest mulig måte.

Gi slipp:

Du har begynt å våkne opp.
Du ser at du må gi slipp på illusjonen.
Du vil gi slipp.
Du har fokus på velvære, glede og kjærlighet.

Din hjerne er ennå tilpasset en livsstil i frykt, det vil si at du kommer til å møte din gamle bevissthet inntil hjernen din har transformert seg. Dette kan du gjøre på egen hånd eller du kan få hjelp av CDen som er laget til dette formål. Hjernen må fungere mer i sin helhet for å kunne stå i kjærlighet hele tiden.
Den gode nyheten er, for hver illusjon du ser igjennom, vil nervebanene mellom de to hjernehalvdelene bli sterkere og flere.
Dette vil gå i akkurat det tempoet som passer deg best.

Din hverdag blir nå å fokusere på den mektige storhetsfølelsen du har om deg selv. Du vil møte på gamle tankemønstre, og til det har vi laget en liten oppskrift på hvordan de kan håndteres.

1. Adresser
2. Anerkjenn

Når du opplever motstand mot å ha det godt, er det et tankemønster som ligger i veien for å kunne leve ut den du virkelig er. Det har vært hele din realitet, så noen tankemønstre må du belage deg på å anerkjenne.

Adresser: Du kjenner motstand, du identifiserer hva det er motstand mot og kjenner hvilken følelse dette gir.

Anerkjenn: Da gir du tankemønsteret kjærlighet. Dette var en del av dine gamle tankemønster og har hatt sin hensikt, nå velger du kjærlighet og tillit.
Tankemønsteret er nå erstattet med et basert i tillit som kobler deg direkte til den du virkelig er.

Motstanden dere vil møte kommer i alle fasonger.

Ofte vil det være klaser av tankemønstre som danner en spesifikk følelse som forteller deg om alt annet enn glede og kjærlighet.
Det er bare å gjøre det samme her.

Adresser og anerkjenn.

Adresser følelsen; hvilken følelse er det og hva forteller den deg.

Anerkjenn; dette var din gamle bevissthet, nå velger du annerledes.

Det er bare å finne de ordene som passer deg best. Alt som fungerer er riktig.

Hele prosessen med å adressere og anerkjenne skal ta kort tid, desto kortere tid du bruker på å analysere hvilken følelse det er, desto lettere er det å komme seg ut av illusjonen.

Hver eneste gang du føler på vonde følelser, eller følelser om at du ikke klarer, ikke vil, eller at dette er så vondt at du ikke vet hvordan du skal gi slipp.
Vi forteller deg, ha tillit til deg selv. Se dette for hva det er, en del av illusjonen.
Gi slipp og fokuser på den du virkelig er.

Som vi har sagt, tankemønstrene kan komme i alle fasonger og vi vil adressere en del av de her for å gjøre det enklest mulig for dere å transformere deres bevissthet.

 1. Du har motstand og klarer ikke helt å få tak på hva det dreier seg om;
  Kroppen din og hjernen din vet alt som er å vite. Om du ikke skjønner hva det dreier seg om, spør deg selv; "hvis jeg visste hva dette dreide seg om, hva ville det så være?"
  Hjernen din vil komme med et svar, og dette svaret vil være riktig for deg. Stol på deg selv.
  Du vet alt som trengs. Anerkjenn det som kommer som svar.

 2. Du er overveldet av følelser fra traumer og dårlige opplevelser.
  Vi vil fortelle deg, dette er dine bragder. Du er så sterk, du er stor og du har valgt med fri vilje å oppleve vonde hendelser. Kjenn på den storheten det er, at du har gjennomgått dette, du har erfart dette. Kjenn hvor modig du har vært.
  Kjenn så på hvem du virkelig er, du er en mester, du er storslått. Nå kan du velge å være deg selv og manifestere ubetinget kjærlighet i livet ditt her på jorden.

 3. Du føler ikke kontakten til den du virkelig er. Det eneste du trenger å gjøre da, er å handle som om du føler denne kontakten. Spør deg selv; "hva ville jeg gjort hvis jeg hadde følt min storhet?"
  Handle på dette og du vil straks føle deg bedre.

 4. Du tråkker i samme gamle mønster som alltid og har vanskelig for å gi slipp. Når du kjenner at gamle tankemønster kommer for å hilse på, gjør noe for å avbryte din gamle vane du har med å håndtere disse tankemønstrene på; hopp på en fot om det så måtte være, gjør hva som helst for å bryte mønsteret.

En enkel måte er å gjøre det motsatte av det du bruker å gjøre.
Vær kreativ i dine måter på å bryte dine mønster.

 1. Når dere opplever at det er vanskelig å bryte ut av en konflikt i et parforhold, gjelder samme regler. Adresser og anerkjenn. Den eneste grunn for at man ikke bryter ut av konflikter, er at man er fast i illusjonen om at den andre parten har gjort noe som såret eller gjorde en sint. Dere skaper alle deres opplevelser helt og holdent. Dere projiserer deres indre konflikt over på partneren. Da slipper dere å se på dere selv. Her er noe som kan være lurt å gjøre i en slik konflikt. Bryt mønsteret. Ta en pause fra hverandre, den trenger ikke ta mer enn noen minutter. Helt til du har funnet din indre konflikt du flykter fra, anerkjenn den.

 2. Du faller i en klassisk gruve, du begynner å analysere for å forstå hvorfor du reagerer som du gjør.
  Vi sier; Det nytter ikke å analysere. Hva skal du analysere? Illusjonen?

Dere skal gi slipp på illusjonen, ikke analysere den. Uansett hvor mye innsikt dere får i dere selv, hvorfor dere reagerer som dere gjør i gitte situasjoner. Hva det er fra barndommen deres som gjør at dere er slik som dere er i dag. Alt dette skal dere gi slipp på. Dette er ikke den dere egentlig er. Dette er bare opplevelser som dere har valgt og allerede akseptert. Dere vet allerede alt som er å vite, ingen analyse kan gjøre at dere får det bedre.
Gi slipp!
Det er kun deres kontrollbehov som gjør at dere har behov for å analysere. Det er ingenting å kontrollere, dere skaper alt dere opplever hundre prosent.

Absolutt alt du trenger å gjøre er å vite hvem du er. Da vil du begynne å skape opplevelser generert fra den du egentlig er, ubetinget kjærlighet. Du begynner her og nå, i dette sekund, med å ha tillit til at du er den du føler du er.

Tillit, det er din magiske tryllestav!

Hvem du er:

Du er født inn på jorden, fått utdelt en pakke fra den kollektive bevisstheten. Ingen har fortalt deg hvem du virkelig er, eller hvordan du kan komme i kontakt med deg selv.
Din følelse av storhet har gjort deg undrende; "hvem er jeg?"

Du er et barn av universet og du inneholder all visdom universet har å by på.

Du er skjønnheten i alt det vakre dine øyner oppfatter.

Du er storslått, du er alt.

Du er en skaper.j

Du har hatt mange opplevelser på denne planeten, og alle er de registrert og anerkjent. Du er en viktig del av universet og vi venter på deg, at du skal finne hjem. Det skal skje et paradigmeskifte på jorden, et stort skifte i den kollektive bevisstheten.

Du er på jorden som lysarbeider for å hjelpe til med dette skiftet. Derfor sitter du med dette budskapet, som forteller deg hvordan du finner deg selv.

Dere har søkt så lenge, dere har forsøkt så mange veier og dere føler at dere nærmer dere nå, og det gjør dere.

Vi bringer denne kunnskapen til dere nå, fordi dere ennå ikke er i bevisst kontakt med den, men den har allerede skjedd i deres indre. Derfor vil mange av dere føle at dette er en bekreftelse på noe dere allerede har følt, noe dere allerede vet. Det er det, og derfor har du mulighet å sitte med disse ord, skrevet gjennom vår kanal til deg. Du er også vår kanal. Det er bare en fysisk manifestasjon av det som allerede har tatt plass i ditt indre.

Spre budskapet!

Du er klar, kjære lysarbeider.
Tiden er inne og du trenger ikke å erfare mer for å bli klar. Du bærer store gaver til denne planeten. Du kan nå velge om du vil manifestere deg selv og din unike energi signatur som har helt spesielle og enestående gaver til denne planeten. Når du har tillit til deg selv er du koblet direkte til den du virkelig er. Da kan du bringe ditt høyeste jeg og ubetinget kjærlighet til planeten, og manifestere fra dette ståstedet. Da blir din verden magisk og like storslått som deg selv.
Jorden er et magisk sted, med så mye skjønnhet. Du er et magisk vesen, med all visdom som hele universet har å by på. Du er en skaper, og det er derfor du er på jorden.

Kjenn deg selv, føl din Storhet,
den er din!

En avsluttende tanke til deres reise hjem:

Dere vil få noen aha opplevelser når dere begynner å se et større bilde på alt.
Dere ser slik opp til oss, vi som befinner oss utenfor illusjonen og er i vårt fulle potensial. Dere aner virkelig ikke, vi ser opp til dere. Vi ser hvilke fantastiske lysvesener dere er, som med fri vilje velger å befinne dere i illusjonen. Dere velger å være mennesker med alt det innebærer. Med all viten om hvor liten og alene dere kommer til å føle dere, velger dere det allikevel. Det er storhet!

Nå som dere beveger dere ut av illusjonen vil dere se alle bragdene dere har gjort, og at mange av dem har vært innenfor illusjonen.

Det er en enorm bragd å ha levd i illusjonen, vi vet det og snart vil dere vite det.