Hvorfor eksisterer du?

#1

Gissiken skrev:

Heisann, og takk for dette forumet. Det betyr at dere har en forståelse for at ting ikke nødvendigvis er slik vi tror og har blitt lært opp til at de skal være. Det er mange forandringer som kommer i framtiden, ønsker derfor at dere skal være så godt forberedt som mulig.

Denne tråden handler derfor om hvordan du best mulig kan forberede forstanden din.

Jobber til vanlig med engineering, og har holdt på med forskning innenfor naturens regler og vitenskap som en hobby i snart 13 år. Alt arbeidet har blitt gjort på egenhånd for ikke å bli påvirket av meninger og xxx, har stort sett holdt resultatene av dette arbeidet skjult. Og det har vært litt av en reise. Men - som noen har oppdaget - er det en ganske så mørk reise, da man egentlig avslører hvordan vi mennesker fungerer. Det er dessverre ikke noe pent syn.

Dette er noe jeg vanligvis ikke snakker om, men tror uansett at det er på tide å avsløre en av de tingene som har blitt avdekket.

Det handler om en vitenskap som heter Kabbala. Nei, dette er ikke en religion, men en presis vitenskap. Det som blir beskrevet her er en autentisk vitenskap som har en kontinuerlig student/lærer-linje tusenvis av år tilbake i tid. Eller man kan kalle det en visdoms lære hvis man vill.

Var bare fascinert av at de kalte det for en vitenskap. Men oppdaget fort til min vantro at de virkelig hadde forstått noe. Bestemte meg for å studere dette som et eksperiment.

Ønsker med dette å gi deg en ide om hvorfor dette er banebrytende vitenskap. Anbefaler deg først å se en video på YouTube som vil gi deg en liten oversikt over hvordan hjernen fungerer. Vær likevel oppmerksom på at det er mye mer til dette enn hva videoen viser (18 min).

www.youtube.com/watch?v=UyyjU8fzEYU

Nå har du en fundamental forståelse av hvordan hjernen fungerer. Dette er kanskje gammelt nytt for deg, men det er uansett en lærerik video.

Det første som må sies er at Kabbala ikke akkurat er noe behagelig metode. Det er en metode hvor du må ransake deg selv. Metoden kan være vanskelig å komme i gang med, slik at det er viktig å kalle det for et eksperiment eller noe lignende. Garanterer likevel at hvis du hopper i det, venter sikker suksess. Denne vitenskapen vil forvandle livet ditt på kort tid! For å lære dette trenger du ikke å være intelligent. Men du må være psykisk frisk. Kan bekrefte at det spirituelle planet eksisterer. Dette er likevel noe alle må bekrefte for seg selv. Men skal tilføyes at jeg har aldri leitet etter noe religiøst eller spirituelt. Dette kan ha gitt meg et fortrinn. Dette var kun et eksperiment for å se om det var mulig å kunne oppservere naturens regler på en mer objektiv måte, en hva moderne empirisk forskning tilbyr.

Så over til fakta:
Gjennom forskning/gransking innen vitenskap, tror at det er mulig å gi et bilde av hvorfor denne metoden virker (selv om det blir innlysende etter å ha studert dette en stund). Gjennom forvirringen som du vil erfare med å bruke metoden, vil det oppstå et begjær etter å forstå. Det medfører at det oppstår et vakuum, og det er dette vakuumet du bruker for å avansere. Med andre ord: egoet ditt vokser. Det er dette egoet du må korrigere. Dette gjøres gjennom å la seg påvirke av de verktøyene kab... gir. Det som skjer, er at du gjennom ønsket ditt transformerer egoet ditt fra ønsket om å få for deg selv til et ønske om å gi. Her er det viktig å vite at det ikke handler om å gi slik vi kjenner til fra vårt daglige korporelle virke. Selvfølgelig er det enkelt å gi opp eller finne en annen metode når man føler man er i limboland, men jeg anbefaler deg å holde ut og du vil se at det virkelig er verdt strevet :-). Ved å bruke metoden ”lurer” du hjernen din, og du vil begynne å få tilgang til den høyre hjernehalvdelen.

Teknisk:
Hvis vi skal prøve å se hva Kabbala gjør med oss fysisk, begynner vi å se at vi gradvis får mer tilgang til den høyre hjernehalvdelen. Dette skjer gjennom en økt oppmerksomhet for det vi har rundt oss. Hvis vi skal prøve å se dette fra en vitenskapelig synsvinkel, må det være som å stille inn kroppen som en radio mottaker/sender. Da har vi som utgangspunkt at all masse i universet er en projeksjon av det subatomære/spirituelle, slik at det vi kaller hjernen og kroppen bare er et verktøy for å realisere det subatomære/spirituelle. Når vi kombinerer flere følelser i oss selv, fungerer kroppen som en frekvensgenerator. Redsel har lav frekvens, mens kjærlighet har høy frekvens. Det vi trenger er å få tilgang til høyre hjernehalvdel for å kunne benytte parallellprosessoren eller kombinasjon av flere interferometer. Dette for å kombinere mer en følelse samtidig. Det er mye mer til dette enn hva som har blitt beskrevet ovenfor, men dette er en rask innføring i teorien. Forskjellige følelser genererer forskjellige frekvenser i oss. Med å generere riktige kombinasjoner av følelser genereres en bølge som er satt sammen av en kombinasjon av flere frekvenser/følelser som kan resonere med andre frekvensspektrum som ikke ligger innenfor frekvensspekteret for våre fem sanser. Sannsynligvis er denne bølgen så kompleks at den nesten er umulig å uttrykke ved hjelp av våre matematiske verktøy.

Hvorfor er det viktig å korrigere egoet? Årsaken ligger i måten naturen er konstruert på. Hvis vi ser på naturen, har den alltid et ønske om å gi. Det betyr at man ikke klarer å oppnå det spirituelle uten at du får likhet med naturen, og dermed må man bli fullstendig hellig. Man kan kalle dette “fail-safe-mechanism” eller en sikkerhetsfunksjon i naturen. Tenk hva som hadde skjedd hvis du hadde fått tilgang til den makten hvis du ikke var helt hellig! Mest sannsynlig ville du ha revet ned hele strukturen, og naturen hadde kollapset. Dette er nok årsaken til at høyre hjernehalvdel innehar en altruistisk personlighet.

Kabbala er en metode som har blitt utviklet over tusenvis av år, og den ble tilgjengelig i 1995. Kabbalister gjorde en så god jobb med å holde denne vitenskapen skjult gjennom årtusener at det har vist seg å være veldig vanskelig å få den ut til folk. Et annet problem er at navnet Kabbala har blitt brukt av andre for å lage en dyr religion (merkenavn, rød snor, mambo jambo) for kjendiser og skuespillere. Denne vitenskapen er utviklet over tid, og modernisert for å tilpasses vår evne til å kunne forstå hva det dreier seg om. Planen var at Kabbala skulle tilgjengeliggjøres når tiden var inne, men distribusjonen av denne visdommen har gått tregt. Konsekvensen ser vi i dag: energi- og matkriser, økt fare for atomkrig etc. Dette er tiden for å implementere denne svært effektive metoden slik at det ikke er egoet som styrer verden lenger. Det eneste som kan gjøres er å anbefale deg på det sterkeste å lære denne metoden, slik at vi alle kan gå inn i framtiden på en behagelig måte. Dersom du har gjort litt undersøkelser på egen hånd, vet du allerede hvilke katastrofer som vil treffe oss alle snart.

Her har du en link som vil gi deg en bedre ide om hva jeg snakker om. Du trenger lyd.
www.perceivingreality.com/

Alle nødvendige linker for å lære Kabbala er tilgjengelig under denne linken. Det er en veldedighetsorganisasjon som distribuerer denne metoden, slik at alt er tilgjengelig gratis.

Ved å korrigere egoet ditt vil du også se at du korrigerer mennesker rundt deg. Dette betyr i praksis at vi alle deler på et definert antall med ønsker. Ved å korrigere et ønske hos deg selv, vil du samtidig korrigere ønsket for en annen som deler det samme ønsket. Dermed kan du gjøre enorme forandringer i dine omgivelser bare ved å korrigere deg selv. Det er den beste måten å bidra til vår framtid, og du kan gjøre alt foran PC-en din. Dette, min venn, er hva man kaller makt :-)

Jeg ser at det er mange ulike tema inne på disse forumene, bl.a. ser jeg at det er mange som er overbevist om en alien/ET tilstedeværelse. Til dere må jeg spørre: ville det ikke være logisk å tro at dersom de eksisterer, så ville de ha gitt oss et lite innblikk i det spirituelle, men uten å gi oss nøkkelen? Dette for å gi oss et lite dytt i riktig retning om hva vi bør fokusere på, men uten at de blander seg for mye? Kabbala er en metode som er skapt av mennesker, for mennesker, og dette betyr i praksis at det ikke kommer til å bli noen avsløring om andres tilstedeværelse før vi har utviklet oss. Kabbala har blitt utviklet for å gjøre denne jobben, og det er en omfattende og presis metode. Gjør en innsats, lær metoden og du vil finne svar på alt :-D

Hvis du er forvirret over all den informasjonen som ligger på internett så vil Kabbala hjelpe deg til å få en oversikt over det store bildet. Den vil også fortelle deg hvorfor du eksisterer.
[size=3][/size]
Kort innføring i kab...
www.kabbalah.info/engkab/kabbalah-video-clips/kabbalah-revealed-a-basic-overview

PS! for et enda bedre perspektiv om hva som har blitt beskrevet ovenfor, se disse videoen på YouTube:

www.youtube.com/watch?v=v2ic0MmHKCk
og
www.youtube.com/watch?v=8a3NSmU2D0A

Lykke til! :-)